Un tragic accident rutier s-a petrecut în orașul Szczecin, în Polonia. Un șoferr a intrat cu mașina într-un grup de 12 persoane, care traversau o intersecție în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Persoanele spulberate cu mașina se află în stare gravă. 

Tragedie în Polonia: 12 persoane spulberate pe trecerea de pietoni

Un incident tragic s-a petrecut în Polonia. În timp ce traversau o intersecție pe trecerea de pietoni, 12 persoane au fost lovite de un autoturism.

Matorii la tragicul incident au declarat, potrivit antena3.ro, că șoferul a părăsit brusc banda sa de mers, a intrat pe trotuar, iar apoi a traversat intersecția, intrând din plin în pietonii care se afalu în traversarea intersecției.

După incident, șoferul a fugit de la fața locului, iar la scurt timp a fost implicat în alt accident. Din cauza vitezei, șoferul a intrat frontal într-un alt autoturism. Acest evenimet rutier a rezultat într-un carambol în care au fost implicate, în total, patru autoturisme. Din nefericire, în urma impactului dintre cele patru autoturisme, au mai fost rănite câteva persoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Radu, polițistul din Sibiu care a fost lovit în plin de o mașină a fost condus pe ultimul drum. Agenții din țară au venit să-și ia rămas bun

oamneni pe trecereea de pietoni

12 oameni au fost spulberați pe o trecere de pietoni, în Polonia

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile poloneze au reușit să îl identifice pe șofer la scurt timp după cel de-al doilea accident. Șoferul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost arestat.

Polițiștii nu au comunicat detalii cu privire la starea în care bărbatul se afla. Nu au fost publicate informații referitoare la alcoolemia șoferului.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si