„În timpul războiului, 279 de spitale au fost avariate, 19 au fost complet distruse. 20 de lucrători medicali au fost grav răniți, 6 au fost uciși. Dar medicii noștri nu renunță și salvează vieți în fiecare zi”, a spus el.

Citeste si: Angela Merkel îşi asumă refuzul acceptării Ucrainei în NATO şi respinge invitația președintelui Zelenski de a vizita Bucha

Potrivit ministrului, Federația Rusă va fi responsabilă pentru fiecare om împușcat în spital, ambulanță și pentru fiecare medic ucis în Ucraina.

„Următorul pas este restaurarea cu drepturi depline a fiecărei instituții deteriorate sau distruse, a fiecărui cabinet medical”, a subliniat Liașko.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Președintele Joe Biden, după masacrul de la Bucha: "Putin, criminal de război". Reacția Kremlinului

Trupele ruse au bombardat o navă comercială

Trupele ruse au bombardat o navă comercială sub pavilion Republica Dominicană, în apropiere de Mariupol. Nava a luat foc și se scufundă în Marea Azov.

Citeste si: VIDEO- Eroul din Irpin. Un actor ucrainean își riscă viața pentru a salva animalele din calea bombelor

O navă comercială a fost bombardată sub pavilion Republica Dominicană, în apropiere de Mariupol. Nava a luat foc și se scufundă în Marea Azov.

Zeci de jurnaliști au murit în Ucraina

„Zeci de jurnaliști au murit deja în Ucraina. Zeci de alți lucrători media ucraineni au fost răpiți de ocupanți. Mă înclin în fața oamenilor sârguincioși care lucrează în presă.

Citeste si: Masacrul din Bucha. Imaginile din satelit contrazic versiunea Rusiei

Vă mulțumesc pentru faptele pe care le-ați adunat riscându-vă viața. Vă rugăm să rămâneți în siguranță! Nu doar pentru a vă putea continua munca, ci și pentru a trăi!”, se arată în mesaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si