Potrivit Politiei de Frontiera, la PTF Nadlac, s-a prezentat la iesirea din tara un cetatean turc, sofer al unui autocamion inmatriculat in Turcia, care, potrivit documentelor, efectua un transport cu materiale electrice si textile, ambalate in cutii de carton.

TIR-ul a fost verificat, fiind descoperite ascunse in interiorul camionului 33 de persoane, dintre care 11 barbati, 11 femei, cu vârste cuprinse intre 18 si 54 de ani si 11 minori, cu vârste cuprinse intre 10 si 16 ani. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Verificarile preliminare au relevat faptul ca cei in cauza sunt cetateni din Irak si sunt inregistrati ca solicitanti de azil in Romania”, a transmis, duminica, Politia de Frontiera.

La cercetari, acestia au declarat ca doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei, iar soferul turc a sustinut ca nu avea cunostinta despre faptul ca persoanele in cauza sunt ascunse in interiorul mijlocului de transport.

Sursa: news.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si