Sărutări, îmbrăţişări şi o prietenie dincolo de cuvinte. Aşa a fost primit Regele Charles în Valea Zălanului. În a doua zi a vizitei în România, Majestatea Sa a invitat 40 de localnici la un picnic, un gest simplu şi elegant, extrem de apreciat de oameni. Pe mesele din poiană au fost deserturi, pâine de casă, dulceaţă şi miere, iar un chef adus din Marea Britanie a făcut onorurile, conform Observator.

Regele Charles al III-lea s-a bucurat de timpul petrecut în natură

A străbătut cale lungă să-i ajungă, exact ca în poveşti. Regele Charles a ieşit la pas pe uliţele de pe Valea Zălanului, în a doua zi a vizitei sale în România. Relaxat, zâmbitor şi îmbrăcat lejer, cu un binoclu de gât şi baston, regele pare de-al locului.

Citește și: EXCLUSIV: Regele Charles al III-lea, așteptat cu daruri alese la Viscri/ Alexandra Sima:”I-am făcut cadou albumul ”Dor de Viscri” cu poze și povești din sat”

”E minunant!  E mereu minunat în România! Iubesc să vin în România”, a declarat monarhul britanic.

Regele Charles a ieşit la pas pe uliţele de pe Valea Zălanului, în a doua zi a vizitei sale în România.

Regele Charles a ieşit la pas pe uliţele de pe Valea Zălanului, în a doua zi a vizitei sale în România.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Unii au străbătut zeci de kilometri pentru a întâlni un rege. 

”Sunt invitat la masă cu Regele şi e o mare onoare pentru noi. Am adus nişte dulciuri ca să ne simţim bine acolo” a spus preotul catolic Feretz Boldizar pentru sursa citată.

Pentru festinul în poiană, a venit chiar şi un chef din Marea Britanie. Mesele au fost încărcărcate cu deserturi, pâine de case, dulceaţă şi miere.

Majestatea Sa a trecut pe la fiecare, a salutat şi îmbrăţişat pe toată lumea.

Citește și: EXCLUSIV: Sătenii îl așteaptă pe Regele Charles la Viscri/ Marius Panait: ” Avea un comportament cald, dădea o senzație de acasă”

Majestatea s-a ajuns seara trecută în Transilvania, după un drum de trei ore şi jumătate din Capitală. El a fost întâmpinat cu flori la poartă de mai mulți săteni, care s-au bucurat să-l revadă. Totodată, monarhul britanic a fost întâmpinat de bunul său prieten, contele Tibor Kalnoky. 

Regele Charles al III-lea va sta în România până pe data de 6 iunie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si