Iată 5 idei de cadouri cu care să vii în ajutorul prietenilor tăi ce tocmai se mută într-o nouă casă

-[] Un card cadou- probabil cel mai inspirat tip de cadou pentru un cuplu de proaspeți proprietari, din punctul nostru de vedere, este un card cadou la un magazin de unde își pot achiziționa lucruri utile pentru casă. Un astfel de magazin poate fi Altex, în varianta online sau fizică, de unde cu siguranță ai tăi prieteni își vor cumpăra exact ce au nevoie.

O combină frigorifică Beko, un aspirator Dyson sau un aparat de cafea Philips, în funcție de bugetul pe care îl ai disponibil pentru a-l pune pe card, cu siguranță va fi un cadou foarte apreciat și folositor prietenilor tăi. 

Citește și: Moș Nicolae 2022: Cinci idei de cadouri inedite

-[] Un set de bucătărie- știm cu toții că mutatul în casă nouă se face cu un minim de lucruri, de cele mai multe ori cu un pat în care să dormi, un TV și două farfurii din care să poți mânca. De aceea, cu siguranță, prietenii tăi vor aprecia orice tip de set de veselă ai alege pentru ei, fie că vorbim de pahare de șampanie, căni pentru el și ea sau un set de veselă din ceramică sau porțelan, care să fie folosite atunci când vă strângeți în gașcă mare, la ocazii speciale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

-[] O pătură tricotată manual- aceasta poate fi o idee foarte bună de cadou dacă știi că prietenilor tăi le place să se cuibărească pe canapea, în fața televizorului, pentru a urmări filme. O astfel de pătură tricotată dintr-un material prețios precum lână sau cașmir poate fi un cadou foarte apreciat, care să le țină de cald în serile cu maratoane de filme. 

-[] O plantă- dacă îi cunoști foarte bine pe prietenii tăi și știi că iubesc plantele, acesta este cadoul perfect pentru ei. Acesta este tipul de cadou care nu doar arată bine într-o casă nouă, dar și împrospătează spațiul, transformând un simplu apartament într-un cămin primitor și cald. 

Citește și: 5 idei de cadou pentru o zi de naștere. Nu ai cum să dai greș

-[] Un tablou- acesta este un cadou pe care îl poți face doar prietenilor foarte apropiați, cel puțin așa credem noi. Un colaj cu amintirile pe care le aveți împreună de-a lungul anilor poate fi o idee de cadou mult apreciată, care să aibă un loc de cinste în casa prietenilor tăi. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acestea au fost ideile noastre de cadou pentru prietenii tăi ce urmează să se mute în casă nouă, însă tu poți personaliza orice idee ai în minte și să o transformi într-un dar folositor, dar și apreciat de către aceștia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si