Sursa foto: https://unsplash.com/photos/gaIaLZO9q1I

Indiferent daca esti invitata in oras, te plimbi pe faleza sau mergi in parc, ai nevoie de o tinuta cool si confortabila, care sa te puna in evidenta.

Daca intrebarea de pe buzele tale, intr-o dimineata de sambata, este „Eu cu ce ma imbrac azi?“, iti venim in ajutor! Descopera cele mai inspirate tinute de weekend pentru sezonul cald, din articolul de mai jos!

Pantaloni scurti din jeans si maiou cu aplicatii

Vara este anotimpul potrivit pentru perechile de pantaloni scurti lasate deoparte, in sezonul rece. Vrei sa compui o tinuta rapid, perfecta pentru o iesire in oras? Alege pantalonii scurti din jeans, pe care sa-i asortezi cu un maiou in nuante deschise, cu aplicatii. Fie ca vorbim despre margele sau paiete, un maiou deosebit din bumbac se potriveste in acest ansamblu stilistic. Asociaza acest outfit cu o pereche de pantofi sport Geox, pentru un plus de confort. In privinta accesoriilor, ochelarii de soare si geanta, purtata in banduliera, sunt mai mult decat suficiente.

Pantaloni palazzo si tricou simplu din bumbac

La moda pe timpul verii sunt si pantalonii cu o croiala supradimensionata, precum modelele Palazzo sau culottes, care pot inlocui cu succes o pereche de jeansi.

Datorita croielii foarte lejere, acesti pantaloni sunt deosebit de comozi si pot fi asortati cu un tricou simplu, din material natural. Pantofii cu toc mic sau balerinii sunt alegeri ideale in ceea ce priveste incaltamintea, care ofera tinutei de weekend o nota de eleganta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Accesorizarea poate incepe cu bijuteriile minimaliste si o palarie din paie, folositoare cand petreci multe ore in aer liber.

Salopeta lunga si sandale fara toc

Piesele dintr-o singura bucata sunt la fel de potrivite pentru o tinuta comoda de vara. Poti opta pentru o salopeta cu pantaloni lungi, din voal, care iti permite o libertate de miscare. Daca esti mica de inaltime, poarta o salopeta cu dungi verticale sau un model in nuante uni, pentru ca-ti  alungeste, vizual, picioarele.

Pe timpul zilei, salopeta arata excelent alaturi de o pereche de sandale fara toc sau cu o pereche de papuci. Mergi la un eveniment seara? Schimba incaltamintea si poarta sandale cu toc, un clutch statement si o coafura lejera. Esti gata de party!!

Rochie alba si papuci neon

Ai nevoie de o tinuta boema, pe care s-o porti la mare sau la o simpla iesire in oras? Din fericire, gasesti rochii albe in toate formele si materialele, vara fiind indicate inul si bumbacul. Lasa-te dusa de val si imbraca o rochie alba, lunga si vaporoasa, in care te vei simti minunat.

Adauga incaltaminte neon, fie ca vorbim despre papuci sau balerini, care pot deveni punctul central al tinutei. Bijuteriile statement iti completeaza perfect outfitul, alaturi de o pereche de ochelari supradimensionati.

Fusta vaporoasa si top cu imprimeu

Pentru o seara petrecuta in oras, la o terasa, fusta vaporoasa din satin sau in reprezinta alegerea optima! Acest ansamblu poate fi accesorizat cu un top cu imprimeu, astfel incat sa obtii o tinuta cool pentru acest eveniment.

Nu vei avea nevoie de prea multe accesorii- sandalele cu platforma si bratarile mari, din lemn, vor completa totul impecabil.

Camasa alba si fusta cu imprimeu floral

Din garderoba de vara nu trebuie sa-ti lipseasca o camasa alba, care te salveaza atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci. Aceasta piesa este perfecta pentru o tinuta feminina, mai ales ca poate fi purtata si peste un costum de baie. Camasa alba merge, la fix, si cu jeansi cu talie inalta sau cu o fusta cu imprimeu floral, pentru un plus de eleganta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Inspira-te din cele mai potrivite tinute pentru vara si alege articolele care te reprezinta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si