O eroare i-a schimbat viața unui bărbat din India. Omul a fost declarat mort din greșeală de către autoritățile din țara sa. Bărbatul în vârstă de 40 de ani din Rajasthan a încercat pentru un timp să le demonstreze autorităților că nu e mort, dar nu a reușit.

Disperat și supărat că nu poate să arate că încă nu a plecat pe lumea cealaltă, Baburam Bhil a început să facă fărădelegi ca să atragă atenția oamenilor legii.

Citește și: Românul care a fost în echipa de campanie a lui Donald Trump, moarte fulgerătoare în Maramureș! Denis Repka a pierit pe motocicletă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

declarat mort, atac scoala, india

A rănit 3 persoane să arate că nu e mort 

Viața indianului s-a schimbat după ce pe numele lui a fost emis din greșeală un certificat de deces. A încercat să demonstreze că e cât se poate de viu pe toate căile legale, dar la un moment dat nu a mai suportat. Pentru că exista un risc foarte mare ca statul să îi confiște bunurile, pentru că nu are familie, omul a răbufnit și s-a hotărât să comită ilegalități ca să le arate tuturor că nu a pierit.

Bărbatul a intrat pe data de 19 iulie într-o școală. Înarmat cu un cuțit și o sticlă de benzină, omul a semănat haosul în unitatea de învățământ. Individul a rănit doi profesori și un părinte, scrie New York Post. Mai mult decât atât, indianul a luat și ostatici mai mulți elevi.

Bărbatul a fost arestat în scurt timp și a ajuns la poliție, unde le-a povestit totul autorităților.

Se pare că planul indianului a dat roade, pentru că poliția urmează să anuleze certificatul de deces. Chiar dacă a reușit să demonstreze că e viu, omul ar putea acum să își petreacă o parte din viață în spatele gratiilor pentru fapta sa.

Citește și: „Mi-au arestat băiatul!” Percheziții masive acasă la mama și soacra suspectului crimei din Brăila! Femeia este în stare de șoc după ce fiul ei a fost acuzat de moartea doctoriței

declarat mort, atac scoala, india


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si