Hannah a trecut prin cea mai ciudată experiență din viața ei. Tânăra virală pe Tik Tok le-a povestitf fanilor săi că a născut, dar a aflat că e gravidă cu doar câteva minute înainte de a aduce pe lume copilul. Ea nu a știut timp de 9 luni că e însărcinată.

Citeste si: Un suporter a murit de fericire. Bărbatul a făcut atac de cord

Hannah Violet a povestit întreaga întâmplare pe canalul ei de Tiktok. Ea a avut parte de o naștere surpriză în urmă cu trei ani. A dat naștere unei copile fără măcar să știe că este gravidă.

Ea le-a povestit fanilor săi că nu exista nicio șansă de a rămâne însărcinată, căci se proteja de fiecare dată, însă nu înțelege ce s-a întâmplat. Un lucru e cert, cu 50 de minute înainte de a naște a aflat că are un copil în pântece.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Roxana Vancea a devenit mămică. Vedeta a născut un băiețel

Hannah a crezut că este constipată

Tânăra a declarat că s-a trezit într-o dimineață cu dureri uriașe de stomac și de spate și a fost transportată de urgență la spital cu suspiciune de apendiciată. Acolo a aflat că i s-a rupt apa.

a crezut că este constipată dar era însărcinată

Hannah are o fetiță de trei ani.

[Sursa foto: Google]

Hannah a mărturisit că a crezut doar că e constipată în perioada când avea dureri mari de stomac și nu a băgat de seamă prea mult. „M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe”, a spus Hannah.

Atunci medicii i-a anunțat familia că au o nepoată. Cum a ajuns la spital, medicii au fost șocați când au descoperit că este în travaliu. Ei au ieșit afară din salon și le-au transmis părinților ei că nu e deloc vorba de apendicită, ci că vor deveni bunici.

Citeste si: O tânără de 31 de ani a murit după ce a născut. Otilia nu a apucat să-și țină copilul în brațe

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani”, a mai spus ea pentru The Sun.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un nou-născut. Bebelușul a fost abandonat de propria mamă într-o pădure și lăsat să moară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si