Luna Noua este în Berbec. În fiecare an, Berbecul dă startul nu doar noului ciclu al Soarelui prin cele 12 zodii, ci și renașterilor și noilor începuturi.

Citeste si: Horoscopul zilei de 28 martie 2022. Scorpionii primesc o veste bună

Astronomic vorbind, Luna Noua are loc când Soarele și Luna sunt aliniate, iar Soarele și Pământul sunt în poziții opuse față de Lună.

Începe un nou ciclu al renașterii 

Luna Noua inseamna nou, inseamna inceput. Deci azi este ziua in care suntem sustinuti de Univers sa actionam spre o noua directie a vietii noastre. Nu e momentul ganditului si trecutului la treaba!

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 martie 2022- 3 aprilie 2022: Veşti bune pentru trei zodii

Vezi mai jos ce activitati benefice poți să faci cu Luna în Berbec, potrivit SfatulParintilor.ro

Berbecul este forța primară universală de mișcare

Ne indeamna sa ne ridicam si sa ne punem in miscare si simbolizeaza acea perioada din an cand totul se retrezeste la viata. Simbolizeaza actiunea, descoperirea de sine si initiativele de pionierat. Aceasta prima Luna Noua de la debutul anului astrologic ne anunta oficial ca primavara este aici!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa intensitatea recentelor eclipse totale de Luna si de Soare, aceasta Luna Noua in Berbec se prea poate sa dea volumul un pic mai incet, suficient cat sa avem stare si energie sa ne facem curateniile de primavara, fiecare in domeniul vietii in care se impune sa faca, sa deschidem larg ferestrele si geamurile si sa ne bucuram de un flux puternic de

viata venita in forta!

Lunile Noi nu sunt asa de intense precum eclipsele dar fiecare Luna Noua aduce o forta speciala: in fiecare luna exista un alt domeniu in care sa primesti o portie proaspata de energie. Acesta este un mare ajutor cosmic pentru ca avem 12-13 Luni Noi pe an.

Aceasta Luna Noua este in impetuosul si proactivul Berbec dar este configurata de asa natura incat aduce un mod bland de desfasurare a ideilor pe care le-am plantat in aceasta iarna. 

Cel mai important la ea este ca e un strigat clar la actiune ! Fa un nou inceput fara artificii, surle si trambite si fara prea multi oameni implicati care sa se bage in viata ta cu planurile si interesele lor si sa te confuzeze. Este timpul sa impingi ferm dar nu brutal tot inainte cu planurile tale. Luna Noua este perfecta sa iei initiativa creativa si sa iti pui in miscare visele de termen lung!

Asadar, da, iti poti lua timpul necesar, nu trebuie sa te simti presat, dar trebuie sa te misti!

Luna Noua iti deschide o fereastra energetica de oportunitate ce va ramane deschisa aproximativ 7-14 zile dupa ce ea are loc. Cu cat folosesti energia sa mai proaspata, cu atat mai bine. Motivatia ti se poate diminua dupa 4-5 zile dupa Luna Noua si fereastra de actiune incepe sa se inchida gradat dupa 8-10 zile.

Deci profita de aceasta portie primita de la Luna Noua in Berbec cat de mult poti. Asteapta-te sa iti vezi eforturile cum inmuguresc cand intram in luna mai.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Soarele este in Berbec din 20 martie, deci de 2 saptamani deja, si acesta straluceste lumina de constiinta pe o anumita zona a hartii fiecarei zodii.  Luna Noua in Berbec este aici sa iti dea un branci constructiv sa actionezi spre realizarile tale, deci savureaza-o si vezi unde te duce!

Ce activitati benefice sa faci cu Luna in Berbec

 

  • Este un excelent moment pentru a deschide noi drumuri de viata, o afacere sau sa vinzi o proprietate. La fel, poti sa te iei de cineva care tot amana un proiect.
  • Fii convingator. Bazeaza-te pe tine. Exploreaza-ti ambitiile. Apara-te. Actioneaza dupa propriul impuls.
  • Ea te sustine daca trebuie sa fii dinamic, daca ai un interviu pentru job sau daca ai o prima intalnire amoroasa.
  • Sunt favorizate actiunile rapide, in loc de munca sustinuta plictisitoare. Multa miscare fizica este indicata, alergat, dansat, muncit fizic.

Luna Noua in Berbec energizeaza o zona diferita de viata pentru fiecare semn zodiacal. Afla in cazul zodiei tale in care domeniu sa spui adio intunericului si bun venit vietii, luminii, primaverii si noilor inceputuri, unde sa aduci prospetimea dupa ce ai facut o curatenie majora si unde sa duci mai departe planurile tale!

Vezi aici ce inseamna LUNA NOUA IN BERBEC pentru fiecare zodie în parte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si