Close sidebar
Close sidebar

A inchiriat o garsoniera si s-a ales cu dosar penal si un prejudiciu de 72 de lei

Pentru ca a inchriat o garsoniera fara a declara veniturile obtinute, un brailean a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, prejudiciul stabilit in acest dosar fiind de 72 de lei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a inchiriat o garsoniera unei femei contra sumei de 550 lei/luna si a unei garantii de 550 lei, ce urma sa fie returnata la momentul plecarii din locuinta, scrie adevarul.ro.

La momentul inchirierii, acesta nu a incheiat cu chiriasa contractul de inchiriere, motivand ca va incheia contractul respectiv dupa ce va primi intreaga suma de bani pentru garantie (declaratia inculpatului) sau ca va incheia contract de inchiriere abia in luna noiembrie, intrucat pana la data respectiva se afla in concediu paternal (declaratia martorei)”, se precizeaza in dosarul intocmit de procurori.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dupa cateva luni, aceasta a parasit garsoniera si si-a cerut banii dati drept garantie insa, pentru a fost refuzata, a sunat la politie unde l-a denuntat pe barbat.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru lipsa contractului de inchiriere iar prejudiciul a fost stabilit la suma de 72 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI