Kathleen (58 de ani) nu a tinut cont de faptul ca ii poate distruge casnicia fiicei sale si a inceput sa aiba o aventura cu Michael (33 de ani), ginerele sau.

Cei doi

au intretinut relatii intime in repetate randuri, pana cand mustrarile de constinta ale lui Michael l-au facut sa incheie relatia si sa ii marturiseasca totul sotiei sale, Hannah.
Cand a fost confruntata de fiica sa, femeia de 58 de ani si-a iesit din minti si l-a acuzat pe ginerele sau ca a distrus relatia minunata mama-fiica pe care cele doua o aveau.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Eram in casa si am auzit zgomote puternice afara. Am deschis usa si am vazut-o pe Kathleen care arunca cu oua in masina si in usa de la intrare", le-a spus barbatul politistilor. Acesta a iesit din casa si a incercat sa isi opreasca soacra, dar a fost la un pas de a-si pierde viata.

Femeia de 58 de ani s-a urcat in masina si a incercercat sa treaca peste ginerele sau.

Acesta a luat-o la fuga, in timp ce soacra sa il urmarea cu masina si incerca sa il loveasca.

Norocul barbatului ca in zona a trecut o patrula de politie care a observat incidentul si au arestat-o pe Kathleen.
Acum barbatul de 33 de ani se teme pentru viata sa, scrie Mirror.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si