Este zi de doliu  în lumea presei din România. O veste tristă a lovit breasla jurnaliștilor, chiar înainte de Paște. O mare jurnalistă a murit la 56 de ani. Ea suferea de o boală cumplită.

Citeste si: Un cunoscut regizor lituanian de filme documentare a fost ucis în Mariupol

Pe 16 aprilie 2022 o jurnalistă româncă a murit. Aceasta suferea de o boală nemiloasă.

Jurnalista a debutat în presa din România la vârsta de 32 de ani.

Doliu în România

Jurnalista Alexandra Gorghiu a murit la vârsta de 56 de ani. Aceasta a avut o viață minunată în presa din țara noastră. Din nefericire, a aflat că suferă de o boală nemiloasă în toamna anului 2021.

Alexandra a fost redactor al ziarului „Timpul”, debutând la vârsta de 32 de ani. Din anul 1998 și până în anul 2016 a fost realizator de emisiuni la Radio România Reșița. În anul 2017 a ocupat postul de redactor la Jurnalul Caraș- Severin și caon.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în familia pilotului ucis din greșeală

Alexandra Gorghiu a scris, de-a lungul timpului, mai multe volume: „Ochiul de rezervă”, versuri, Reşiţa an 2005, Editura Banatul Montan; „Mozart – un vis împlinit”, reportaje, carte îngrijită şi editată de Radio Reşiţa, an 2010; „Sala albastră 2”, versuri, volum colectiv, Reşiţa, an 2004, Editura Timpul și „Drumul către Piatra scrisă”, versuri, volum colectiv, Timişoara, an 2006, Editura Marineasa.

Aceasta a mai fost membră a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România – Filiala Reşiţa și a Cenaclului Literar Semenicul.

Citeste si: Doliu în lumea teatrului! Un alt mare actor s-a stins din viață

Citeste si: A murit actorul Remus Mărgineanu. Împlinise 84 de ani în urmă cu doar o lună

Citeste si: Durere mare în lumea muzicii lăutărești! Nicolae Botgros este răpus de durere: „Dumnezeu să-l ierte”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si