Batranul a murit miercuri in orasul San Jose de Mariquina, din Chile. Portrivit The Guardian, barbatul a cazut din pat in urma cu cateva zile si si-a rupt trei coaste, iar una i-a perforat plamanul.

Don Celino a fost dus la terapie intesiva si operat de urgenta, insa plamanul era mult prea batran si a cedat. "Suntem foarte triste", a declarat Ivonne Morales, care, impreună cu mama ei, Marta Ramirez, l-au ingrijit pe Celino de la varsta de 99 de ani.

"A fost o parte integranta a familiei noastre".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Jaramillo si-a pierdut cerfiticatul de nastere intr-un incendiu care i-a cuprins casa in urma cu doua decenii, insa din 2016, dupa consultarea mai multor arhive de catre autoritati, anul de nastere consemnat in buletin apare ca fiind 1896.

Au urmat ani extrem de grei pentru Jaramillo, mutat in apropierea localitatii de coasta Mehuin, intr-o maghernita, cu o pensie mica, traind la limita  din vanzarea legumelor pe care le cultiva si din pescuit.

Dupa ce un incendiu i-a transformat in scrum casuta mica si saracioasa, batranul a fost luat in grija de Marta Ramirez si de fiica ei. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si