Close sidebar
Close sidebar

A nascut o fetita cu dizabilitati si a vandut-o, ca sa scape de ea. Ce s-a intamplat cu micuta este sfasietor

Parintii unei fetite cu dizabilitati au decis sa scape de aceasta intr-un mod absolut socant. Ei nu au dus-o intr-un centru de plasament, ci au vrut sa obtina si niste bani de pe urma ei, asa ca au vandut-o unor infractori.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anabelle, fetita in varsta de 5 ani, a ajuns in mainile traficantilor de carne vie care au cumparat-o pe micuta de la parintii ei.

Acestia o bateau cu batele si o supuneau unor tratamente inumane, apoi o puneau sa cerseasca pe strazi. Starea deplorabila a Anabellei i-a induiosat rapid pe oameni, care ii dadeau mereu bani. Acestia ajungeau la liderii retelei de trafic de persoane care o cumparasera pe fetita.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Anabelle a primit o noua sansa la viata cand o organizatie care se ocupa cu salvarea copiilor exploatati a aflat de cazul ei.
Povestea ei l-a impresionat pe Gonzalo Erize, un argentinian care lucreaza la Fundatia Kalipay Negrense.

Fetita a fost salvata din mainile infractorilor, iar primul lucru pe care fundatia l-a facut pentru ea a fost sa o duca la un spital pentru a fi supusa de urgenta unei operatii.

Din cauza malformatiei cu care s-a nascut, fetita nu putea sa inchida ochii si era tot timpul epuizata. Operatia a fost un succes. "Este vindecata complet. De astazi a invatat ce inseamna o viata fericita!", au declarat reprezentantii fundatiei, relateaza publicatia britanica Metro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI