O femeie a fost ucisă la ordinul fiicei sale. Crima înfiorătoare a avut loc în urmă cu 10 ani, potrivit informațiilor transmise de gândul.ro. Care este motivul pentru care femeia a decis moartea celei care a adus-o pe lume?

Și-a ucis mama de frică. Se temea că ar fi putut să îi divulge secretul 

În urmă cu un deceniu, o crimă înfiorătoare șoca întreaga țară.

Bucureștiul a fost locul unei tragedii. O femeie a luat decizia de a-și ucide mama pentru că îi era frică că cea care i-a dat viață i-ar divulga secretul în fața procurorilor D.I.I.C.O.T. Potrivit sursei anterioare, mama acesteia urma să fie audiată cu privire la activitățile ilegale pe care femeia le-ar fi comis.

Citește și: Peste 700.000 de copii mor anual. Datele îngrijorătoare ale unei statistici mondiale. Care este cauza

A plătit un zidar pentru a-i ucide mama!

[Sursa foto: istockphotos]

Inițial, femeia ar fi apelat la un criminal profesionist. Aceasta i-ar fi plătit suma de 10.000 de euro pentru a-i ucide mama. Bărbatul ar fi luat banii, dar nu i-ar mai fi răspuns la telefon pentru a duce la final dorința femeii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Ulterior, femeia a plătit un zidar, cu aceeași sumă, pentru a putea scăpa de mama sa. Zidarul a acceptat, iar dorința femeii de a-și vedea mama ucisă s-a întâmplat. Zidarul ar fi lovit-o în cap, după care ar fi asfixiat-o, mai informează sursa menționată anterior.

În urma unor ample cercetări, autoritățile au ajuns la concluzia că vinovații de moartea femeii sunt fiica acesteia, zidarul, dar și nepoata sa, care l-ar fi condus pe zidar la locuința acesteia.

Citește și: I-au găsit pe stradă și i-au bătut! O familie din Tulcea a ajuns la spital după ce a fost agresată cu bestialitate

A plătit un zidar pentru a-i ucide mama!

[Sursa foto: istockphotos]

Cei trei și-ar fi recunoscut crima. Potrivit sursei citate anterior, fiica și nepoata femeii au fost condamnate la 10 ani de închisoare, cu executate, fiecare.

Zidarul a primit o sentință mai dură decât acestea, fiind condamnat la 20 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si