Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri la doar două săptămâni după nunta fiicei sale, Teodora. Presa a relatat că darul de nuntă a lui Becali a fost de un milion de euro, organizarea evenimentului cam 700.000 de euro, plus alte cheltuieli, decontul fiind de aproximativ două milioane de euro.( vezi cum a câştigat Gigi Becali 75 de milioane de euro)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri. Afaceristul a avizat tranzacţia

În acest context, profit.ro a anunţat că “Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB, a avizat vânzarea unor clădiri de birouri ale producătorului de componente electronice Romes din Voluntari, pentru un preț de minimum 3 milioane de euro. Încă din 2008, Romes a concediat aproape toți angajații fabricii pe motiv că a scăzut cererea de componente electronice pe piața externă.

Drept urmare, afacerea a devenit una strict imobiliară, prin activele deținute de societate.”

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri. Banii pot fi plătiţi în 4 ani, în 4 rate egale 

„Acum, Becali a scos la vânzare un teren de 2.345 de metri pătrați și două clădiri ale firmei la un preț minim de 3 milioane de euro, ce poate fi plătit în patru rate egale, pe parcursul a patru ani.

Proprietatea este amplasată pe strada Erou Iancu Nicolae, într-un cartier de lux al Bucureștiului.”, a mai dezvăluit profit.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si