Close sidebar
Close sidebar

A ramas insarcinata cu prietenul fiicei sale, un baiat de 14 ani

O femeie in varsta de 36 de ani a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru ca a profitat de un minor in varsta de 14 ani, prietenul fiicei sale, cu care a ramas insarcinata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Australianca in varsta de 36 de ani l-a imbatat pe baiatul de 14 ani care venise la fiica sa si apoi a intretinut relatii intime cu el. Aceasta a ramas insarcinata si noua luni mai tarziu a adus pe lume un baiatel.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Testele ADN au scos la iveala faptul ca minorul este tatal bebelusului, iar australianca a fost condamnata la 4 ani de inchisoare si nu are dreptul sa isi tina bebelusul cu ea. Acesta va ajunge in grija serviciilor sociale.

Tatal copilului, minorul de 14 ani, este coplesit de tot ceea ce i s-a intamplat.
 

"I-ai distrus copilaria si linistea din familia lui", au declarat magistratii care au condamnat-o pe femeie. Aceasta mai are inca doi copii, pe langa bebelus, relateaza au.news.yahoo.com. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI