Teddy a povestit ca a fost blocata in container si a simtit cum flacarile ii sfaraie parul. In urma incendiului, tanara a ramas fara degetele de la maini si arsuri grave pe corp.

" Cu 2 saptamani inainte ma angajasem la o firma de publicitate, acum imi e foarte greu sa mai muncesc fiindca nu imi pot folosi o mana. La inceput am avut o perioada in care imi doream sa fiu invizibila, apoi mi-am dat seama ca e imposibil.
Sunt fericita ca sunt aici, ca sunt cu ai mei, ca pot sa imi duc proiectele la bun sfarsit"
, a spus ea.

"Au fost cateva secunde in care am crezut ca mor. Atunci cand mi-am dat seama ca piciorul meu e blocat. Cand am vazut flacara ca vine spre noi, am avut un moment de impacare. Stiam ca nu o sa mai supravietuiesc. Cineva m-a luat din container. M-am ridicat singura apoi, am iesit din gang, cautam un adapost. Incercam sa ne revenim. Prima ambulanta era ocupata. La a doua ambulanta, am rugat sa fiu lasata sa stau jos ca mie-era frig. M-a sunat fratele meu si i-am spus ca sunt ok, ca am niste arsuri, ca ma dau cu niste crema si merg acasa. Am fost la Spitalul Militar, apoi am fost tranferata la Viena.
Era deja in decembrie, eu am crezut ca a trecut doar o noapte. Ma gandeam ca trebuie sa merg la munca. Aveam in salon un ceas, nu vedeam afara, nu stiam daca e zi sau noapte. Informatiile cu tot ce s-a intamplat le-am acumulat dupa o luna si jumatate. Nu stiam ce se intampla. Nu stiam gravitatea faptului si nici nu mi-au pus. Cand am aflat ca nu pot sa imi mai folosesc mana, ma gandeam ca nu pot sa mai muncesc.
Fratele meu mi-a spus ca pot sa am o mana bionica. Sunt programata la operatie. Acum am o mana metalica, cu senzori. M-am jucat si eu cu o mana bionica, e foarte tare. Nu imi venea sa cred ca pot misca eu
", a spus Teddy.

Tanara vrea sa infiinteze un ONG." Am depus actele, avem si site. Am facut si aceste printuri pe panza, le-am facut cu Alex. M-au ajutat foarte mult cu strangerea de fonduri pentru asociatie. Durerea poate sa aduca alinare. M-am gandit la asta. Stau de vorba cu multi oameni si imi dau seama ca exista o sansa pentru oricine. Sunt oameni extraordinari care iti dau multa energie. Nu mi-am imaginat ca voi fi bine intr-un timp atat de scurt. Momentan, lucrez ca arhitect, sunt angajata. Am primit foarte mult sprijin de la cunoscuti si necunoscuti. A fost coplesitor momentul. Este putin complicat sa ies din casa, mai ales ca raman blocata in haine, cu sireturile ma descurc mai greu", a spus aceasta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si