Ion Besa, in varsta de 23 de ani, a fost gasit mort, iar primele informatii arata ca s-a spanzurat in celula in care se afla singur, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Tanarul, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ doua saptamani din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava in Penitenciarul Botosani.

El a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava pentru ultraj cu referire la infractiunea de omor calificat, dupa ce in 20 iulie l-a ucis, cu zeci de lovituri de cutit, pe politistul Sorin Vezeteu, in varsta de 38 de ani, care patrula in Gara Burdujeni din Suceava. in timpul audierilor, agresorul si-a recunoscut fapta, insa a spus ca nu o regreta.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si