Close sidebar
Close sidebar

A ucis cu zeci de lovituri de cutit un politist in gara din Suceava, apoi a recurs la un gest extrem

Barbatul care a ucis cu peste 40 de lovituri de cutit un politist in gara din Suceava a fost gasit mort la Penitenciarul Botosani, unde era incarcerat, iar primele informatii arata ca s-a spanzurat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Besa, in varsta de 23 de ani, a fost gasit mort, iar primele informatii arata ca s-a spanzurat in celula in care se afla singur, scrie monitorulsv.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Tanarul, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, era transferat de aproximativ doua saptamani din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava in Penitenciarul Botosani.

El a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava pentru ultraj cu referire la infractiunea de omor calificat, dupa ce in 20 iulie l-a ucis, cu zeci de lovituri de cutit, pe politistul Sorin Vezeteu, in varsta de 38 de ani, care patrula in Gara Burdujeni din Suceava.

in timpul audierilor, agresorul si-a recunoscut fapta, insa a spus ca nu o regreta.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI