16 persoane au fost rănite într-un accident vineri după-amiază, care s-a produs în judeţul Mureş. În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

Trei persoane printre care și un copil au fost transportate la spital.

Citește și: Noi detalii în cazul Anastasia, fetița de 4 ani ucisă de o femeie fără permis de conducere/ Avocat: ”Prim procurorul parchetului a dispus prin ordonanță atribuirea în premieră a calității de suspect pentru ucidere din culpă”

Accident grav în Mureș. 16 persoane au fost rănite, trei dintre acestea au ajuns la spital

Accident grav în Mureș. 16 persoane au fost rănite, trei dintre acestea au ajuns la spital

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Accident cumplit în localitatea Brad, județul Mureș

Accidentul din după-amiaza zilei de vineri din localitatea Brad, județul Mureș, a avut loc între un microbuz și o mașină.

”Este vorba despre un accident rutier produs între un autoturism şi un microbuz, la faţa locului intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe transport personal şi victime multiple. În urma impactului au rezultat 12 victime care sunt evaluate de către echipajele medicale, dintre acestea: 1 este cod roşu, 1 cod galben şi 10 cod verde”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureş, în urma impactului au reieșit 16 victime, printre care 1 cod roşu, 1 cod galben şi 14 cod verde. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un motociclist franco-turc a intrat în moarte cerebrală după o urmărire cu mașina poliției și o coliziune lângă Paris

”Victimele de cod roşu, galben şi un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureş cu o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş”, a mai precizat sursa citată.

Accident grav în Mureș. 16 persoane au fost rănite, trei dintre acestea au ajuns la spital

Accident grav în Mureș. 16 persoane au fost rănite, trei dintre acestea au ajuns la spital

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Tot astăzi 16 persoane au fost implicate într-un accident în Ialomița

Șaisprezece persoane au fost implicate, vineri dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 2C, în județul Ialomița. O autoutilitară și un tractor s-au ciocnit, ar patru persoane, dintre care doi adolescenți au fost transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Amara, vineri dimineață, în jurul orei 8.00, pe DN 2C,  între un tractor și o autoutilitară.

16 persoane implicate într-un accident, în județul Ialomița

În urma evenimentului, patru persoane au fost transportate la spital, dintre care doi adolescenți de 15 și 16 ani.

În total au fost implicate șaisprezece persoane, dintre care 14 adulți și doi minori.

ISU Ialomița a transmis că la locul incidentului au intervenit trei echipaje de la Detașamentul de pompieri Slobozia și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Acoperit de soție după accidentul mortal. Bărbatul avea permis suspendat și doar ce ieșise din închisoare

„În evenimentul rutier au fost implicate 16 persoane (14 adulţi şi 2 minori), însă, după acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, au fost transportate la spital 4 victime (2 minori, cu vârste cuprinse între 15-16 ani, şi 2 adulţi), cu traumatisme uşoare”,  a transmis ISU Ialomița.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri ale DN 2C.

Citește și: VIDEO- Moarte învăluită în mister în gara Ciulnița. Autoritățile iau în considerare varianta unei crime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si