Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 21 ani au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a ajuns în afara carosabilului şi a lovit un pom.

Şoferul unuia dintre autoturisme, un tânăr de 20 de ani, avea permisul reţinut de poliţişti. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, intrând într-un copac de pe marginea drumului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Pompierii Detaşamentului Caracal şi Gărzii Stoeneşti, cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare şi un echipaj SMURD, dar şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt, au intervenit, pe Drumul Judeţean 642, în comuna Fărcaşele, sat Fărcaşu, la un accident rutier cu două victime încarcerate. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei tineri.", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, pentru gazetadesud.

Sursa: Spynews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si