Close sidebar
Close sidebar

Accident în Brașov. 4 răniți, între care 2 copii. Mașina a intrat pe contrasens

Doi adulţi şi doi copii în vârstă de 7 şi 10 ani au fost răniţi sâmbătă, în oraşul Braşov, în urma unui accident, după ce şoferul unei maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a produs după ce un şofer de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat pe contrasens.

Accident în Brașov

„Şoferul de 28 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov pentru Mediafax. 

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

În urma impactului, 4 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar toate victimele sunt conştiente. Alte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

Accident în Brașov

„Nu au fost persoane încarcerate, toate victimele sunt conştiente, au diferite traumatisme. Mai grav este o fată de 28 de ani, care a suferit traumatism cranio-cerebral, toracic şi la membrele inferioare”,

a declarat Criprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Accident în Brașov

Şoferii celor două autoturisme au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI