Close sidebar
Close sidebar

Accident ingrozitor in Malta! 50 de persoane au fost implicate

Un grav accident de circulatie a avut loc in Malta.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accident groaznic in Malta, in urma caruia doi turisti au decedat, iar alti sase au fost grav raniti. Un autobuz cu etaj fara acoperis a lovit crengile unui copac dintr-o zona turistica, a informat Ministerul Sanatatii din aceasta tara, citat de DPA si Reuters.

Autobuzul pentru turisti se deplasa in apropierea satului Zurrieq la momentul accidentului. Doi dintre cei loviti de crengi au murit la fata locului, potrivit ministrului sanatatii, Chris Fearne. in total, 50 de persoane au beneficiat de ingrijiri medicale.

Politia nu a dezvaluit nationalitatea celor doi morti, dar televiziunea de stat a relatat ca ar fi vorba de un spaniol si un belgian.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Politia a precizat in schimb ca trei dintre cei sase raniti grav sunt britanici – doi baieti de 6 si 8 ani si un barbat de 44 de ani. Ceilalti trei raniti grav sunt o nemtoaica de 31 de ani, o femeie din Italia, de 72 de ani, si un barbat de 35 de ani a carui nationalitate nu este cunoscuta pana in prezent.

Doisprezece dintre raniti sunt copii.

 

Soferul era un cetatean maltez de 24 de ani.

In imaginile difuzate de media se poate vedea cum victimele sunt luate de la nivelul superior al autobuzului cu macarale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI