Close sidebar
Close sidebar

Accident MORTAL la Bran! Un tânăr de 39 de ani a trecut cu mașina peste un bărbat de 54! 

In data de 28.01.2019,in jurul orelor 23.00, pe DN 73, în com. Bran, la km. 108+980m a avut loc un accident mortal.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat in varsta de 39 ani din jud. Ilfov care conducea un autoturism din directia Brasov spre Pitesti, a observat la o distanta de aprox 1 metru un obstacol pe carosabil, pe care nu a reusit sa il evite, in timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma impactului conducatorul auto a oprit si a constatat faptul ca o persoana se afla intinsa pe carosabil.

In urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 54 ani, din Poiana Mărului. Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran.

Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. Oamenii legii iau in considerare si varianta ca barbatul sa fi fost deja mort atunci cand soferul autoturismului a trecut cu masina peste el. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI