Tragedia s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 07:30, atunci când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15D, în localitatea Turturești.

Ce au transmis autoritățile

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o tânără, de 25 de ani, din Mărgineni, se deplasa cu un autoturism pe Drumul Național 15D, ar fi surprins și accidentat o minoră, de 13 ani, din Turturești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

accident

Grav accident rutier în Neamț.

[Sursa foto: IPJ Neamț]

Citește si: Tragedie în Bistrița-Năsăud: un tânăr motociclist și-a pierdut viața într-un accident

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși medicii de pe ambulanță au încercat zeci de minute să-i repornească inima prin manevre de resuscitare, din păcate, nu au mai reușit și au fost nevoiți sa declare decesul.

Citește si: Tânăr de 19 ani, accidentat mortal pe Șoseaua Antiaeriană din Capitală

Citește si: Accident mortal: un motociclist a murit după ce a fost izbit în plin de o mașină

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Citește si: Motivul pentru care un mort a fost luat de polițiști, din sicriu. Ce le-a cerut mama decedatului oamenilor legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si