Un accident în care au fost implicate 11 autovehicule s-a produs marți pe A3, în zona localității Turda, șase persoane fiind rănite.

Citește și: Accident rutier grav: două TIR-uri s-au ciocnit violent

„Pe autostrada A3 Turda-Borş, la kilometrul 15, în zona localităţii Turda, județul Cluj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 11 autovehicule (8 autoturisme, 2 autotrenuri şi 1 autocamionetă).

Din primele informații au rezultat 6 victime, rănite uşor la prima vedere, care sunt în evaluare medicală la faţa locului”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Turda- Borş, valorile de trafic fiind ridicate. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în zonă circulându-se în condiții de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Accident în lanț pe DN2. Mai multe persoane sunt rănite

Un accident în lanţ a avut loc marți dimineața pe DN2, în județul Buzău, transmite Poliția Rutieră. Șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și a lovit mai multe autoturisme. O persoană se află în stare gravă, fiind resuscitată de echipajul SMURD.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Cel puțin două persoane au fost rănite în accidentul în lanț care a avut loc pe DN2, una aflându-se în stare gravă.

Citește și: O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în Târgovişte

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul este blocat marţi dimineaţă pe DN2-E85, la ieşire din Costeşti, județul Buzău, unde s-a produs un accident în lanţ.

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si