Un bărbat și-a accidentat mortal mama, o bătrână în vârstă de 82 de ani, în timp ce efectua o manevră cu duba lui de transport fructe și legume.

Santa Bedin, mama bărbatului, a fost lovită de duba la volanul căreia se afla fiul ei, Mariano Zantomio, în vârstă de 52 de ani. Șocat de cele întâmplate, bărbatului a suferit un atac de panică, notează jurnaliștii de la  Fanpage.

Tragedia s-a produs în timp ce bărbatul italian ieșea cu duba din curte, în marșarier.

Citește și: Povestea impresionantă a Elenei, o româncă adoptată de o familie de italieni: „Mi-era teamă să nu găsesc ceva care să mă definească, să o port ca pe o povară”

Un vecin a fost cel care l-a oprit pe Zantomio și i-a atras atenția asupra trupului mamei sale, care zăcea la câțiva metri în spatele autoturismului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul a reacționat prompt și a oprit imediat vehiculul, alergând către mama sa.

Cu toate acestea, a înțeles rapid tragicul deznodământ al situației.

Bărbatul a suferit un atac de panică atunci când a aflat că și-a ucis mama

Echipele de servicii medicale de urgență au sosit rapid la locul incidentului, dar, din păcate, au constatat că femeia suferise un traumatism cranian sever care i-a cauzat decesul.

În urma accidentului tragic, fiul victimei a suferit un atac de panică, fiind profund afectat de cele întâmplate.

Citește și: Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”

Comunitatea din Arsego a fost profund marcată de acest eveniment tragic. Santa și fiul ei, Mariano, aveau o legătură extrem de puternică, iar această pierdere a lăsat o rană adâncă în sufletele lor.

Femeia era văduvă, soțul ei, Ruggero Zantomio, trecând în neființă cu trei ani în urmă din cauza unei boli.

Vecinii au mărturisit că Mariano îi aducea în fiecare dimineață micul dejun mamei sale acasă, după ce se întorcea de la piața de legume și fructe din Padova. „Cei doi se iubeau nespus de mult”, au confirmat apropiații familiei.

Pentru Mariano Zantomio, o rutină zilnică obișnuită s-a transformat în cel mai tragic moment al vieții sale.

Citește și: O româncă a ajuns în fața judecătorilor după ce a aruncat cu papucul după polițiști. Oamenii legii veniseră să o aresteze pe îngrijitoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si