„Anul incepe rau, cu moartea colegului meu de National, Bogdan Musatescu, un om de o rara frumusete sufleteasca, om care a indurat cu o extraordinara demnitate povara celebritatii numelui sau si care a castigat batalia pe care a dus-o permanent cu sine. intr-o echipa de tineri cum eram noi la National, Bobi facea legatura dintre generatii si dintre noi insine. Sa-l aiba Dumnezeu in grija sa!”, a scris actorul Mihai Malaimare pe pagina sa de Facebook.

Si actorul Eugen Cristea si-a exprimat parerea de rau intr-un comentariu la postarea lui Mihai Malaimare.„Este actorul si inegalabilul prieten care m-a intampinat in cabina Nationalului in 1981, la debut. E primul care m-a condus pe scena in neuitatul spectacol ‘Gimnastica sentimentala’. Am jucat alaturi de Bogdan in nenumarate productii ale TNB, scrie Libertatea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un om de o rara si aleasa frumusete sufleteasca. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a spus actorul.inmormantarea artistului va avea loc pe 5 ianuarie, la cimitirul Bellu, conform unui anunt postat pe site-ul Teatrului National. Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului se afla depus la capela Cimitirului Bellu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si