Epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii, este profeţia actorului Florin Zamfirescu, care e de părere că lumea va fi subjugată. După ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat oficial că epidemia de coronavirus este pandemie, ceea ce presupune restricţii severe pentru populaţia lumii, Zamfirescu a postat un mesaj pesimist.( citeşte care sunt cele 13 mituri false despre coronavirus)

Citeste si: Coronavirus Romania- "Vom trece in scenariul trei. Este o certitudine." Anuntul ministrului Sanatatii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Video șocant! Un bărbat a fost arestat după ce și-a dat jos masca medicinală și și-a întins saliva pe bara din metrou

Citeste si: Mesajul disperat al unei românce din Italia! E în "zona roşie" şi imploră...Uite prin ce trece în aceste momente!

„Prevăd o lege care nu ne mai permite sa părăsim locuința și întâlnirile cu cei din afara familiei cu care locuim.

Actualizarea lui Orwell, adică anularea democrațiilor și instalarea urgentă a unei dictaturi neonaziste. Vaccinare obligatorie și începerea celor “o mie de ani de pace” pentru generația rămasă...”, a scris actorul.

Epidemia de coronavirus va aduce instalarea dicaturii. S-au înregistrat peste 4.000 de decese în lume

Între timp, bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus din România a juns la 45. Doar miercuri, în România, 16 pacienți au fost depistați pozitiv la infecție cu COVID-19.

Din acest total, 18 persoane sunt din București. Marți seară, în timpul ședinței de Guvern, Victor Costache, ministrul Sănătății, a dat asigurări că scenariul doi reprezintă încă o răspândire sporadică a coronavirusului și nu implică motive grave de îngrijorare. 

„Menționăm faptul că nu s-a luat nicio decizie referitoare la includerea în zonele roșii, respectiv cele care presupun carantina instituționalizată timp de 14 zile a cetățenilor care revin din regiuni ale Franței, Germaniei și Spaniei. O astfel de decizie referitoare la actualizarea zonelor de risc (zone roșii/zone galbene) poate fi luată numai la nivelul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, în urma unor evaluări meticuloase a evoluției răspândirii noului coronavirus (COVID-19)”, a anunțat Grupul de comunicare strategică. În lume, boala virală COVID-19 a ajuns la 118.000 de cazuri în 114 ţări, cu 4.291 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si