Au fost clipe cumplite seara trecută pentru actorul Marius Manole. Acesta s-a accidentat chiar în timpul spectacolului “Repetiție pentru o lume mai bună”. 

Cum se simte Marius Manole?

Totul a fost povestit de actor printr-o postare pe pagina de Facebook, acolo unde fanii i-au transmis multă sănătate. După o intervenție chirurgicală la spital, acum acesta este mult mai bine.

”Dragii mei, în seara asta in timpul spectacolului “Repetiție pentru o lume mai bună” a avut loc un accident nedorit.

Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât. Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelege pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști”, a scris Marius Manole.

Marius Manole spital

Marius Manole a ajuns la spital, după o căzătură pe scenă.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un spital de copii din țară a fost invadat de gândaci: ”Imagini parcă rupte dintr-un film de groază”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mulți l-au sfătuit pe actor să stea liniștit în pat, măcar pentru câteva săptămâni, deoarece ar putea apărea complicații.

”Așa se întâmplă când corpul spune nu pentru că mintea nu vrea să audă, să vadă, să simtă nimic, doar umple calendarul la refuz într-o cursa continuă. Corpul nu doar cară capul. Genunchii sunt importanți și uneori greu de recuperat. O să rămână semn să amintească minții să ia pauze când are nevoie corpul.

Multă sănătate!”, a scris o apropiată a acestuia.

Marius Manole spital

Imagine cu Marius Manole.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este femeia pentru care primarul din Botoșani a încălcat legea? Cosmin Andrei ar fi investit sute de mii de lei în florile plantate în oraș, doar pentru a-i face pe plac

”Sintagma "arta cere sacrificii" e atât de adevărată...din păcate...dar această iubire a ta îți va da puterea! Însănătoșire grabnică și multe succese! ”, a mai scris cineva.

Totodată, spectatorii care au văzut întregul incident l-au felicitat pe actor pentru puterea de a continua, chiar și după momentul în care s-a accidentat grav. Ei spun că tocmai acest lucru îl face să fie un fenomen, un actor complet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si