Close sidebar
Close sidebar

Actrita principala din noul serial turcesc de la Kanal D este romanca! Anastasia Tsilimpiou are numai 19 ani si joaca rolul printesei Kosem

Anastasia Tsilimpiou este o tanara de doar 19 ani, care a vrajit pe toata lumea in rolul printesei Kosem, din noul serial turcesc, ce va fi difuzat in curand si la Kanal D. Fanii serialului “Suleyman Magnificul” vor fi extrem de incantati de aceasta noua productie, a carei actiune se petrece in aceeasi perioada cu super productia ce a avut milioane de fani in intreaga lume.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Telespectatorii romani vor fi si mai incantati cand vor afla ca Anastasia Tsilimpiou, cea care joaca rolul sultanei  Kosem in tinerete, are origini romanesti, mai exact, tatal ei este nascut la noi in tara, de unde a plecat in Grecia in anii '90.

Asa ca Anastasia este nascuta in Grecia, din tata roman si mama grecoaica. Numele de Tsilimpiou provine din romanescul Cilibiu, numele din buletin al tatalui ei.

Citeste mai mult despre ea aici

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI