Close sidebar
Close sidebar

Adevărul dureros din spatele unei poze care a topit internetul. Ce s-a întâmplat cu tatăl la scurt timp

O imagine în care un tată își ține în brațe cei doi copii face furori în mediul online, dar în spatele ei se ascunde un adevăr dureros.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul din Marea Britanie, bolanv de cancer la creier în faza terminală, a reușit să-și țină în brațe copilul nou-născut cu doar câteva ore înainte de a se stinge din viață.

Brett Kinloch și-a îmbrățișat bebelușul nou născut pentru primă și ultimă dată. Soția sa, care născuse la peste 30 de kilometri distanță, a făcut tot posibilul pentru a ajunge cu micuța Ariya la spitalul în care bărbatul era internat.

"Nu am avut nicio îndoială, știam că o așteptă. Voiam doar să ajung la el- era exclus să nu reușim să ajungem", a povestit femeia.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Am pus-o pe fetiță în brațele lui, iar el i-a mângâiat părul. Am reușit să fac și câteva poze", a mărturisit Nicola Kinloch, soția acestuia. 

Brett a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă în 2015, însă a muncit în tot acest timp. El a renunțat la serviciu cu doar trei săptămâni înainte de a muri. "Fetele l-au idolatrizat. El și cu Freya erau ca două picături de apă", a mărturisit Nicole.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI