Antrenantă și energică, noua piesă a cântărețului Adi de la Vâlcea nu lasă pe nimeni să stea jos. Acordurile balcanice se îmbină perfect cu versurile sugestive, iar rezultatul este o piesă inedită, care reprezintă o noutate absolută chiar și pentru artist.

Adi de la Vâlcea, artist: „Piesa cu Maria e ceva inedit, este o piesă foarte antrenantă, mie îmi place să cânt piese mai de dragoste, mai lente, acum este o piesă antrenantă, cred că publicul va primi foarte bine.

Maria cântă super bine, dar deja a confirmat pentru că a fost în trending.”

Videoclipul a fost filmat la Oradea, cu ajutorul unei echipe de profesioniști

Noul cântec realizat în colaborare cu Maria Chira, o tânără cântăreață din Bihor care a mai avut duete cu Georgiana Lobonț, se anunță un adevărat hit. Cu o experiență de peste 3 decenii în lumea muzicală, Adi știe foarte bine să își aleagă colaborările și a simțit talentul bihorencei, așa că nu a stat nicio clipă pe gânduri înainte de a înregistra piesa. În plus, videoclipul acesteia a fost filmat integral în Oradea, cu ajutorul unei echipe de profesioniști.

Citește și: FOTO/VIDEO- Cine este cântăreața Emmy, reținută în dosarul tinerilor sechestrați în București de clanul Cămătarilor. Numele ei a apărut și în alte scandaluri

Maria Chira, solistă de muzică de petrecere: „Noua colaborare este foarte frumoasă, mă bucur tare mult că am reușit să o realizăm și sper să fie o melodie care să intre în casele tuturor și să o primiți foarte bine, voi tot publicul nostru.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cipri Popescu, producător piesă: „Enorm de multă muncă, de la concept până la finalizare, adică de la gândirea piesei în sine, de la compoziție și până în momentul acesta s-au consumat mulți nervi și mult timp.”

Cei doi soliști au respectat cu strictețe indicațiile producătorului pentru ca rezultatul final să iasă pe măsura așteptărilor. Pentru Adi de la Vâlcea întreaga experiență a reprezentat o bucurie, căci solistul a devenit deja un obișnuit al orașului Oradea, unde petrece aproape jumătate din timpul său.

Adi de la Vâlcea, artist: „Chiar a început să mi se spun Adi de la Oradea, dar sincer vă spun, toată lumea crede că mi-am luat casă aici, că mi-am luat apartament. În ultimii 3 ani, cred că adunat, 5 sau 6 weekenduri în care nu am fost în Oradea.”

Următoarea perioadă se anunță destul de stresantă pentru Adi de la Vâlcea, care își va însura fiul. Băiatul artistului s-a logodit recent, iar familia pregătește o petrecere uriașă, la care vor participa mii de invitați.

Adi de la Vâlcea, artist: „Trebuie să ne gândim cum să fie evenimentul, că e foarte greu de organizat. Ai emoții? Sigur că am, da. Am făcut deja cununia și a fost una din cele mai reușite petreceri din ultimul timp.”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

cu nenumărate colaborării pe piața muzicală, Adi de la Vâlcea a scos, de-a lungul anilor, hit după hit și nu pare să se oprească curând. Este nerăbdător să vadă reacția fanilor la noua piesă realizată în colaborare cu Maria Chira, care va fi lansată la sfârșitul acestui an, chiar în perioada Revelionului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si