Close sidebar
Close sidebar

Adolescenta din Satu Mare, injunghiata in gat de un recidivist pentru ca i-a refuzat propunerile indecente

Caz halucinant in Satu Mare, acolo unde o fata de 16 ani a fost injunghiata in gat de un tanar de 32 de ani, abia iesit din inchisoare.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul de 32 de ani, recent eliberat din puscarie, a prins-o pe adolescenta pe un camp din Satu Mare, in timp ce ea se intorcea acasa. Acesta a prins-o si i-a facut propuneri indecente, dar tanara l-a refuzat si a fugit. Atunci recidivistul a scos un briceag si s-a napustit asupra fetei, potrivit gazetadenord-vest.ro.

A injunghiat-o in zona mainilor si a gatului, dar cu ultimele puteri aceasta a fugit la politie si a cerut ajutor. Tanarul de 32 de ani a fost arestat pentru 30 de zile. Agresorul fusese condamnat in 2014 la opt ani de inchisoare pentru tentativa de omor calificat. Atunci a injunghiat un minor de 14 ani in torace, abdomen, umar si brat.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI