Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Afshin, bărbatul cu cele mai mici mâini din lume

Un tânăr din Iran deține două recorduri mondiale: a fost declarat cel mai scund bărbat din lume și a câștigat, recent, și titlul de ”Omul cu cele mai mici mâini din lume". Băiatul, în vârstă de 20 de ani, are mâinile de 3 ori mai mici decât ale unui bărbat adult.

Redactia Stirile Kanal D,

Afshin, bărbatul cu cele mai mici mâini din lume

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cel mai scund bărbat din lume doboară un nou record mondial. După ce în decembrie a primit titlul de ”Cel mai scund bărbat de pe Pământ”, Afshin a fost luat din nou la măsurători. De această dată, pentru dimensiunea mâinilor sale.

Afshin, cele mai mici mâini din întreaga lume

Iranianul, care a atins primul său record mondial pentru înălțimea de numai 65 de centimetri, a dobândit acum și recordul pentru cele mai mici mâini din lume, ale unui bărbat.

”Mâna ta stângă măsoară 6,7 centimetri, iar mâna dreaptă are 6,4 centimetri. Felicitări, într-adevăr, ai cele mai mici mâini din lume.”

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Noul record al tănărului a fost stabilit pentru distanța măsurată de la vârful degetului mijlociu, până la pliul de sub palmă. Simpaticul Iranian s-a bucurat nespus pentru al doilea titlu dobândit în Cartea Recordurilor, mai ales că acestea i-au adus ocazia de a vizita nenumărate țări în care astfel nu ar fi putut ajunge.

Deși este un băiat vesel și mereu cu zâmbetul pe buze, viața lui Afshin nu a fost ușoară. Din cauza problemelor de sănătate, tânărul nu a putut să meargă la școală și astfel că nu poate să aibă niciun fel de loc de muncă, căci dimenisiunile sale sunt prea mici. Cea mai mare dorință a lui este să poată să aibă și să conducă o mașină potrivită pentru mărimea lui.

Până atunci, își ocupă timpul cu desene animate și cu socializarea în online, acolo unde a strâns deja aproape 45.000 de urmăritori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI