Micutul Eric are numai doi anisori si a fost diagnosticat cu o boala rara ce necesita un tratament extrem de scump pe care parintii nu si-l permit, iar spitalele din Romania nu il pot oferi. Povestea lui ne-a impresionat si incercam sa dam o mana de ajutor, in speranta ca oamenii vor dona pentru a salva viata unui ingeras.

"Buna, oameni cu suflet mare. Eu sunt Eric, un baietel de doar doi ani, diagnostica cu encefalita autoimuna, o boala extrem de rara si periculoasa.

Am fost purtat prin cateva spitale pana s-a ajuns la acest diagnostic, am intrat in coma, mi-am revenit putin, iar apoi boala a revenit. Acum sunt internat la Spitalul Alexandru Obregia din Bucuresti, dar starea mea este una critica pentru ca am nevoie urgent de tratament adecvat. Parintii mei sunt oameni simpli dintr-un sat din Teleorman si nu stiu ce sa faca si unde sa mearga sau de unde sa plateasca tratamentul meu sau transferul in alta tara. S-au facut nenumarate promisiuni/recomandari referitor la tot felul de clinici, dar deocamdata nu s-a concretizat nimic. Clinicile sunt din America, Austria, Germania, Spania, Italia, Israel sau Turcia. Tratamentul meu actual costa 16.000 de lei pe luna, de fapt doar pentru cinci zile pentru ca spitalele din Romania nu dispun de acest medicament, iar parintii mei au trebuit sa il cumpere. Ei au reusit cu ajutorul oamenilor care au donat pentru mine si tin sale multumesc.
Ca sa fiu transportat in alta tara am nevoie de minim 15.000 de euro pentru transport, plus costul tratamentului si alte cheltuieli de spitalizare (minim 30.000 de euro), asta in cazul in care situatia mea nu se imbunatateste in urma tratamentului. Apelez in continuare la voi, oameni buni si va rog, va implor sa ma ajutati sa am o sansa la o viata norma! Parintii mei va vor tine la curent cu starea mea de sanatate si cu eventualele modificari si sper ca Dumnezeu sa ma ajute ca prin voi sa ajung intr-un spital care ma poate trata corespunzator.
Va multumesc"
, este mesajul lui Eric postat pe o pagina de Facebook ce cauta sa il ajute.

Pentru mai multe detalii puteti vizualiza pagina de Facebook TOTI PENTRU ERIC si acolo aveti detalii despre fiecare zi din viata lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Daca vreti sa donati, o puteti face in urmatoarele conturi:

RO93BTRLRONCRT0421704901- LEI
RO93BTRLEURCRT0421704901- EURO
RO93BTRLGBPCRT0421704901- LIRE STERLINE

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numle Mitran Eric Florin

RO38INGB0000999907359423- Lei

Cont deschis pe numele Mitran Sergiu Laurentiu la ING Bank


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si