Close sidebar
Close sidebar

Aleksei Navalnîi urma să fie eliberat! Maria Pevchikh, aliata sa: "Negocierile pentru eliberarea lui erau finalizate". Când va fi înmormântat opozantul lui Putin?

Apar noi informații cu privire la Aleksei Navalnîi. Potrivit aliatei sale, Maria Pevchikh, opozantului lui Putin ar fi urmat să fie eliberat într-un schimb de prizonieri. Din nefericire, Aleksei a murit când s-au finalizat negocierile pentru libertatea sa.

Elena Tasca,

Aleksei Navalnîi a murit înainte de a fi eliberat

[Sursa foto: Profimedia/ Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aleksei Navalnîi a murit pe 15 februarie 2024, în închisoare. Moartea celui mai mare opozant al lui Vladimir Putin este, în continuare, învăluită în mister.

Apar noi informații cu privire la pedeapsa lui Aleksei. Potrivit aliatei și susținătoarei sale, Maria Pevchikh, Aleksei a murit chiar în ziua în care s-au finalizat negocierile privind eliberarea sa.

Într-o declarație oferită către bbc.com, Maria Pevchikh a mărturisit că Aleksei urma să fie eliberat într-un schimb de prizonieri.

Aleksei Navalnîi urma să fie eliberat

[Sursa foto: Profimedia]

Aleksei a murit înainte de a fi eliberat

Aleksei Navalnîi, cel mai mare opozant al lui Putin, a murit în închisoare în timp ce își ispășea sentința de 19 ani. Potrivit informațiilor transmise de conducerea închisorii din Cercul Arctic, Aleksei a murit în timp ce se plimba pe hol, prăbușindu-se brusc la pământ.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

La 11 zile de la moartea învăluită în mister a opozantului lui Putin, încă ies la suprafață detalii șocante. Maria Pevchikh, susținătoarea și aliata lui Aleksei, a mărturisit că acesta urma să fie eliberat din închisoare, într-un schimb de prizonieri. Negocierile pentru eliberarea opozantului rus ar fi fost finalizate.

Însă, din motive necunoscute, Aleksei a murit subit în închisoare, chia rîn ziua în care negocierile pentru eliberarea sa ar fi fost încheiate.

"Negocierile pentru eliberarea lui erau finalizate. Ar fi trebuit să fie eliberat din închisoare cu orice preț și urgent... Dar era clar că Putin nu se va opri la nimic", a declarat Maria Pevchikh, potrivit bbc.ro.

Citește și: Tehnica prin care Aleksei Navalnîi și-a pierdut viața! O sursă din colonia arctică "Lupul polar" a spus lucrurilor pe nume

Aleksei Navalnîi a murit înainte de a fi eliberat

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Vladimir Putin încă nu a răspuns teoriei lansate de Maria Pevchikh. În schimb, purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitry Peskov, a declarat că afirmațiile aliatei lui Aleksei sunt absurde.

Când va fi înmormântat Aleksei Navalnîi?

Purtătoarea de cuvânt a mișcării lui Aleksei Navalnîi, Kira Yarmish, a declarat că înmormântarea acestuia va avea loc la sfârșitul săptămânii. Echipa politicianului caută în acest moment un loc unde să organizeze funeraliile. 

Surse din echipa lui Aleksei ar fi postat pe Telegram că procesiunea de înmormântare este programată pentru 29 februarie, la Cimitirul Borisovski din Moscova, în aceeași zi în care Putin își va rosti discursul în fața Adunării Federale. Potrivit informațiilor transmise de presa străină, forțele de securitate au izolat deja cimitirul. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI