Close sidebar
Close sidebar

Alertă falsă de securitate la Schiphol-Amsterdam declanșată din greșeală de către un pilot

Poliţia Militară olandeză a a luat cu asalt Aeroportul Internaţional Schiphol din Amsterdam, în urma unei alerte lansate de către un pilot al companiei aeriene spaniole Air Europa, o alertă care s-a dovedit falsă, relatează Euronews.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Presa olandeză a evocat oposibilă luare de ostatici, miercuri seara, în avionul care se afla pe pistă, însă nicio sursă oficială nu a confirmat această informaţie.

Citeste si: Ludovic Orban: Nu sunt bani suficienţi pentru a încheia anul nici pe programe de sănătate, nici în ceea ce priveşte bugetul Casei de Asigurări de Sănătate

Citeste si: Opt persoane au ajuns la spital după ce un microbuz care mergea spre Apahida s-a răsturnat

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

Citeste si: Declarații de ultimă oră din partea surorii lui Tănase Iulian, băiatul care ar fi violat-o pe eleva de 16 ani: „Au făcut chetă pentru a lua băutură"

Până la urmă, autorităţile au anunţat că pilotul Air Europa a activat- din greşeală- procedura cu privire la deturnarea aeranvei.

Avionul, un Airbus A330-200, care avea la bord 27 de pasageri, potrivit presei olandeze, a înregistrato întârziere de trei ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI