Aranjat din cap până în picioare, Connect-R s-a bucurat la maximum de premiera filmului „Băieți Deștepți”, a cărei coloană sonoră îi poartă semnătura. Vedeta a venit pe covorul roșu îmbrăcat integral în negru, dar alături de cele mai dragi ființe din viața lui: fiica lui, Maya, și fosta soție, Misha. Cei trei au fost rareori văzuți împreună, însă de această dată micuța împarte podiumul vedetelor cu tatăl ei, căci Maya are și ea un rol în noua producție cinematografică.

Citește și: VIDEO- Proprietatea vedetei „Avatar: Calea Apei”, scoasă la vânzare. Locuința este listată la prețul de 16 milioane de dolari

Connect-R, artist: „Ne bucurăm că îi place în primul rând, e foarte important să-i placă, ea oricum de mică imită personaje pe Mickey, pe Minnie. Cum a fost frumos.”

Deși artista Misha apare rar în public, de această dată tânăra mămică și-a dorit să fie alături de fiica ei, la debutul cinematografic.

Misha, artistă: „A fost obositor pentru ea, am filmat până la 06:00 cu o mică pauză de o oră maxim. Pe la trei, cam așa, am culcat-o oră și după  s-a trezit și cam până pe la 06:00.”

Melodia lui Connect-R și Johnny Romano a strâns deja 9 milioane de vizualizări  

Cu o distribuție de excepție și o coloană sonoră semnată de Connect-R și Johnny Romano, producția „Băieți Deștepți” se anunță un real succes, mai ales că melodia celor doi artiști a strâns deja 9 milioane de vizualizări

în online.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Connect-R, artist: „Tibi m-a sunat și mi-a spus despre ce e vorba, dar mie nu mi-a fost ușor pentru că știam că filmul e cu mafioți, cu polițiști iar eu n-am treabă cu asta.

Eu sunt o fire ușor meditativă, calmă și a trebuit să mă transpun în toată treaba asta.”

Pe covorul roșu, vedetele s-au întrecut în apariții de excepție. Alex Velea a venit la seara de gală însoțit de întreaga lui familie.

Antonia, artistă: „Cum e să ai un băiat deștept lângă tine? Îmi face viața ușoară, ce răspuns, și ea este o tipă foarte smart așa că, ne face viața ușoară unul celuilalt.”

Alex Velea, artist: „Eu am emoții la fiecare scenă pe care o primesc pentru că vreau să mă autodepășesc, n-am jucat în foarte multe filme, dar vreau să fiu de la film, la film mai bun, să intru pielea personajului, să-i dau puțină culoare.”

De altfel, toți actorii și întreaga echipă de producție a filmului, consideră că filmările pentru această peliculă au reprezentat o provocare reală, care i-a ajutat să-și depășească limitele.

Tiberiu Ioana, actor: „Misiune imposibil, misiune foarte grea, dar plăcută și când ai așa oameni lângă tine, precum e Olimpia, Sergiu, Silviu, le duci fără probleme.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Olimpia Melinte, actriță: „E greu să-l strunești, e greu să faci față, e greu să faci liniște pe set, vorbesc, caterincă mai ales când îl ai pe Vijelie și Dan Bursuc.”

Pelicula „Băieți Deștepți” este o comedie de acțiune care spune povestea unor polițiști suspendați din funcție, ce sunt rechemați la muncă pentru a-l investiga pe unul dintre baronii locali ai drogurilor. Producția va avea premiera în cinematografele din țară la finalul acestei săptămâni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si