Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alexandra Creț, artista care aduce buna dispoziție. Cântăreața se pregătește pentru noua piesă: „Frumușica”

E tânără, frumoasă și talentată iar în ultimii ani a reușit să scoată hit după hit, iar piesele ei au milioane de vizualizări pe internet. Pe lângă voce, Alexandra Creț mai are un as în mânecă. Soțul ei, Remus, îi este alături atât acasă, cât și pe scenă.

Redactia Stirile Kanal D,

Alexandra Creț, artista care aduce buna dispoziție. Cântăreața se pregătește pentru noua piesă: „Frumușica”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Născută în inima Munților Apuseni, în comuna Bistra, din județul Alba, Alexandra Creț a devenit în ultimii ani o prezență importantă pe piața muzicală din România. S-a specializat inițial pe muzică populară, dar preferințele oamenilor au convins-o să abordeze și muzica de petrecere. Succesul a venit rapid deoarece piesele publicate de ea pe internet au fost apreciate.

Citește și: VIDEO- Festival de muzică folk la Timișoara. Sute de chitariști au cântat împreună la evenimentul organizat în Piața Libertății

Alexandra Creț, cântăreață: „Când am început cu YouTube-ul, primul meu cântec care a ajuns la foarte multă lume a fost „Raiul meu de pe pământ”, apoi a urmat altele. Cel mai recent hit este „Sus Tarabanele” alături de Lucian Seres și Ianis.

A fost chiar mâna lui Dumnezeu, spun eu pentru că eu niciodată nu m-am gândit că o să ajung atât de departe pe drumul acesta și întotdeauna dacă m-am rugat ceva a fost: Doamne drumul du-mă pe drumul pe care e al meu și întotdeauna am primit drumul care era să fie al meu.”

Alexandra Vreț a cunoscut și mai mult succesul atunci când s-a mutat în Oradea pentru un master și l-a cunoscut pe Remus, actualul său soț și partener de scenă.

Ea cu vocea și el cu vioara au alcătuit o formație perfectă.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am devenit o formație după un an jumate. Ca să fiți împreună peste tot? Da, și acasă și la cântat. Cum e așa? E greu, e greu, dar e frumos în același timp. Cred că dacă aș fi avut un alt soț din altă meserie n-ar fi fost la fel de ușor. Să fii plecat o jumătate de săptămână e chiar foarte greu. Dar nici așa nu e ușor să fim non-stop împreună.

Dar ne completăm unul pe celălalt. El e cel mai mare susținător al meu.”

Cântăreața se pregătește intens pentru noua piesă: „Frumușica”

Iar noi i-am găsit ca de fiecare dată împreună, în timpul filmărilor pentru un nou videoclip într-un decor natural la 20 de kilometri de Oradea, în localitatea Husasău Criș.

Îmbrăcați în straie țigănești și înconjurați de o suită de dansatori, instrumentiști și cameramani, Alexandra Creț și soțul său au filmat videoclipul piesei „Frumușica”.

Alexandra Creț, cântăreață: „Încă nu știu exact când o să-l lansez, pentru că voiam inițial să-l lansez de Crăciun, dar sunt prea nerăbdătoare să ajungă în casele oamenilor și s-ar putea să lansez mai repede. Se va intitula „Frumușica”. E o altă tematică, mai puțin abordată, este un gipsy style, îmi doream foarte mult să-l filmez așa cu foarte multă lume, și chiar le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi să fie alături de mine.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Până la lansarea acestui videoclip, Alexandra Creț se pregătește de lansarea unei alte melodii de succes „Sus Tarabanele 2” și de un turneu în diaspora.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI