Alexandru Ungureanu emană fericire. Vedeta recunoaște că se află într-o perioadă foarte bună a vieții ei și că trăiește o formă ideală de iubire. 

Citește și: Ce-a pățit Alexandra Ungureanu în platoul “Bravo, ai stil!” “De ce plâng? Nu mă așteptam…”

Alexandra Ungureanu: ”Trăiesc o situație care nu mai seamănă cu altele de până acum din viața mea, îmi place foarte mult.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La orice eveniment public la care își face apariția, artista atrage imediat toate privirile, căci bucuria și echilibrul i se citesc pe chip. Vedeta Kanal D2 recunoaște că iubirea pe care o trăiește acum este una complet diferită față de cea din trecutul ei.

”Am alte așteptări de la viață”

Alexandra Ungureanu: ”Sunt un pic departe de momentele alea de care-ți spunea, de fluturi în stomac și iubirea aia care nu mai ascultă de argumente și de logică. Evident, m-am maturizat, am trecut prin tot felul de experiențe, sunt mai așezată, am alte așteptări de la o relație.”

Energia pozitivă pe care o emană simpatica artistă este transmisă și telespectatorilor ei. Fanii o pot urmări chiar de săptămâna aceasta, pe Kanal D2, la emisiunea ”Duet cu Alexandra”, în fiecare sâmbătă, de la ora 14:00.

Citește și: Imagini exclusive! O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si