Close sidebar
Close sidebar

Alexandru a părăsit ”Casa Iubirii”, iar Bianca se lasă cucerită de Laurențiu

În ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, Bianca a afișat un zâmbet larg, deși în gala de duminică, fostul său iubit a fost eliminat.

Diana Bostan,

Bianca și Laurențiu de la ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandru a ales să se despartă de Bianca și să părăsească competiția, pe motiv că stare lui  de sănătate a avut de suferit în urma relației cu Bianca.

Laurențiu este gata să o cucerească pe Bianca

”N-o să-ți faci cuplu în casa asta, n-o să te las în mâinile Aisei.”, a spus Bianca.

”Atât am vrut să aud, Bianca.”, a spus satisfăcut Laurențiu.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial și din întreaga țară

Bianca a mers în casa băieților, acolo unde a părut foarte bine dispusă și pusă pe glume. Concurente a ajuns la concluzia că este foarte greu să ai un cuplu în casa iubirii.

”Încearcă Laurențiu, uite, bagă inelul. ”, a spus Bianca.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Erisa a părăsit Casa Iubirii cu regrete: „Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”/ Concurenta, despre conflictul cu Aisa

Radu nu vede cu ochi buni atitudinea Biancăi și i-a aruncat replici tăioase. Rămâne de văzut dacă Bianca și Laurențiu vor forma un nou cuplu în ” Casa Iubirii”.

Erisa a părăsit Casa Iubirii cu regrete: „Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”

Erisa și-a deschis sufletul și a vorbit despre dorința ei înainte de a pleca din competiție, aceea de a-l cunoaște pe Ionuț cât mai bine. Concurenta a vorbit și despre conflictul cu Aisa.

Citește și: Radu face un gest uluitor la adresa Cristinei, iar concurenta reacționează neașteptat

Erisa, concurenta eliminată din Casa Iubirii, a vorbit despre experiența sa în concurs, despre conflictul avut cu Aisa, dar și despre dorința ei, aceea de a avea o relație cu Ionuț.

Erisa a dezvăluit, în emisiunea „Culisele iubirii”, că se va întoarce în Olanda pentru a-și termina studiile.

„Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț”

Erisa nu s-a cuplat cu niciun băiat din emisiune, dar, cu toate acestea, ea a dezvăluit cu cine i-ar fi plăcut să fie într-o relație. Se pare că Ionuț i-a stârnit curiozitatea și ar fi vrut să-l cunoască mai bine.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Alexandru, atac de panică în "Casa Iubirii" după despărțirea de Bianca. "Am stări de vomă, mi-au apărut bube"

„Nu pot să spun că sunt supărată pe Ionuț, pentru că a făcut ceea ce a simțit, mi-a zis și în gală că așa este jocul și el joacă bine.

Aș fi putut forma un cuplu cu Ionuț, dacă el ar fi vrut. Ionuț este un bărbat adevărat, matur, inteligent, vede totul în detalii. Nu se bagă de dragul de a intra în subiecte, chiar are un punct de vedere și îl susține foarte frumos și corect. Dintre toți băieții cel mai mult îmi place de Ionuț", a declarat Erisa, la „Culisele iubirii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI