Aleyna este din nou prinsă la mijloc între Marius și Ștefan, iar conflictul generat din cauza postărilor făcute de concurentă pe rețelele sociale pare că nu se mai termină.

Între timp, în triunghiul amoros dintre cei trei, intervine un alt concurent care își dorește o întâlnire privată cu ea, în camera roșie.

Pe cine va alege Aleyna?

Marius vrea să afle dacă adăugarea lui în categoria de prieteni apropiați pe rețelele sociale înseamnă mai mult pentru Aleyna sau este doar o greșeală, cum susține ea.

Concurenta își păstrează opinia și îi confirmă lui Marius, de față cu toți concurenții, ca tot ce s-a întâmplat a fost doar o greșeala. Mai mult decât atât, nervoasă fiind, Aleyna face dezvăluiri care stârnesc reacții neașteptate din partea băieților.

Eu ți-am zis de la început că nu îmi place de tine, dacă ți-am zis-o într-un mod frumos, înseamnă că...,  a spus Aleyna.

Auzind mărturia concurentei, Patrick își spune punctul de vedere și o acuză pe Aleyna că minte, lucru care o deranjează pe concurentă, care nu știe cum să îi mai convingă pe băieți că are, de fapt, dreptate.

Patrick: Mie mi se pare că minți, iartă-mă că intervin...

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aleyna: Doamne ferește! Dar știți voi ce simt eu?

Patrick: N-avem probe, că dacă aveam probe că minți, arătam...

Aleyna: Dar voi chiar vedeți un interes din partea mea pentru Marius?

Citește și: "Bagă-te peste ea, nu mai sta!" A fost război între tabere în "Casa Iubirii". Scene incredibile după emisiune

aleyna si marius

Aleyna și Marius, situație tensionată

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Aleyna, Marius, Ștefan și... Patrick?

După ce a acuzat-o că minte, Patrick adoptă o nouă atitudine. Se pare că Patrick își dorește să clarifice mai multe cu Aleyna, motiv pentru care o cheamă în camera roșie, pentru o întâlnire privată.

Vreau să vină Aleyna!, a fost cererea lui Patrick.

Cum se va termina situația? Vor ajunge Patrick și Aleyna la un punct comun?

Află astăzi, urmărind "Casa Iubirii", doar la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si