Daca nu te-a inzestrat natura cu o podoaba capilara bogata, iata ce alimente trebuie sa consumi pentru a creste mai repede.

Somon
Somonul este foarte gustos si bogat in vitamine si omega 3, acizi care au rolul de a intari foliculii de par si de a stimula cresterea firelor. Consuma saptamanal o portie de somon si vei vedea cum firele tale se vor imbogati treptat.

Oua
Ouale contin proteine si biotine, elementele necesare unei cresteri sanatoase a parului. De asemenea, ele te pot ajuta impotriva caderii parului, mai ales daca le consumi dimineata. Aminoacizii din oua au grija de stralucirea parului tau, asa ca nu te sfii sa mananci un ou fiert, din cand in cand.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Carne de pui
Carnea de pui este bogata in proteina animala, un element de care ai nevoie pentru productia de keratina. Nu e nevoie sa apelezi la mancaruri grele si nesanatoase. Poti manca un gratar de pui zilnic, care iti va oferi necesarul de nutrimenti necesari sanatatii scalpului si a firelor de par.

Migdale

Gustoase si satioase, migdalele contin vitamina E, care activeaza cresterea parului si il intareste.

30 de grame de migdale iti vor asigura substantele necesare de biotina, acizi grasi si vitamina B, care iti vor infrumuseta podoaba capilara.

Seminte de dovleac
Semintele de dovleac sunt bogate in complexul de vitamine B, care e responsabil pentru cresterea parului si intarirea radacinii. Daca te confrunti cu probleme legate de caderea parului sau excesul de sebum, consuma zilnic seminte de dovleac, timp de o luna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si