Xenia a surprins pe toată lumea când a decis să întrerupă cunoașterea cu Alin pentru că nu simte acea chimie.

Citeste si: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică". George, afectat de eliminarea din Gală. Pe cine dorește să cunoască tânărul?

Xenia nu vrea să formeze un cuplu cu Alin

În ediția de astăzi, Xenia i-a luat pe toți prin surprindere după ce a spus că nu se mai vede formând un cuplu cu Alin.

Citeste si: Eliminare în Casa Iubirii. Radu și George au fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ea le-a mărturisit fetelor, aproape cu ochii în lacrimi, că există o atracție fizică foarte mare, dar că e ceva ce nu o lasă să formeze un cuplu cu el, ceva la nivel psihic. Ea a mai spus că nu simte acea chimie dintre ei doi.

Alin este dezamăgit de Xenia

Alin discută cu băieții despre decizia Xeniei, iar Radu este primul care-și dă cu părerea despre Xenia și era sigur că așa se va întâmpla.

Citeste si: Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește des din partea lui David: „Nu știu de unde are treaba asta”

Alin este pe punctul de a le da dreptate celor din afara casei care spun despre Xenia că nu a venit în ”Casa Iubirii” pentru o relație.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si