Close sidebar
Close sidebar

Alina Gorghiu e gata sa demisioneze: "Daca se face guvern cu ei, eu plec!"

Alina Gorghiu vorbeste de o posibila demisie din fruntea PNL înainte de preconizatul congres ce va avea loc în 2017! sefa liberala spune ca, în iarna, daca PNL va ajunge sa faca Guvern cu PSD, ea îsi va da demisia din functia de co-presedinte.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Alina Gorghiu e gata sa DEMISIONEZE: 'Daca se face guvern cu ei, eu plec!'
Alina Gorghiu vorbeste de o posibila demisie din fruntea PNL înainte de preconizatul congres ce va avea loc în 2017! sefa liberala spune ca, în iarna, daca PNL va ajunge sa faca Guvern cu PSD, ea îsi va da demisia din functia de co-presedinte. Gorghiu crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va acceptat o oferta de premier a celor de la PSD, condusi de un lider condamnat definitiv. Declaratiile lui Gorghiu au survenit în urma zvonurilor conform carora în iarna, dupa alegerile parlamentare, ar putea fi propus un guvern de uniune nationala, scrie stiripesurse.ro.
”Decizia PNL este aceea de a nu face niciun fel de guvern care sa implice PSD-ul. Da, eu îmi dau demisia daca Guvernul se face cu PSD-ul. Ne-am ars foarte mult, avem dispozitie în statut ca nu facem nimic cu PSD.
Cum credeti ca as pututea sa îmi încalc propriea lege a partidului si decizia colegilor? Am o convingeree intima ca întotdeauna va considera oferta PNL mai buna decât un presedinte condamnat definitiv”, a spus Gorghiu la un post de televiziune.

Gorghiu crede ca presedintele Klaus Iohannis nu va acceptat o oferta de premier a celor de la PSD, condusi de un lider condamnat definitiv. Declaratiile lui Gorghiu au survenit în urma zvonurilor conform carora în iarna, dupa alegerile parlamentare, ar putea fi propus un guvern de uniune nationala, scrie stiripesurse.ro.

”Decizia PNL este aceea de a nu face niciun fel de guvern care sa implice PSD-ul. Da, eu îmi dau demisia daca Guvernul se face cu PSD-ul. Ne-am ars foarte mult, avem dispozitie în statut ca nu facem nimic cu PSD. Cum credeti ca as pututea sa îmi încalc propriea lege a partidului si decizia colegilor? Am o convingeree intima ca întotdeauna va considera oferta PNL mai buna decât un presedinte condamnat definitiv”, a spus Gorghiu la un post de televiziune.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI