Nu mai este mult și vine weekend-ul, iar gospodinele abia așteaptă să le pregătească celor dragi, ceva bun. În ajutor le vine Alina Laufer cu o nouă rețetă culinară. 

Citește și: VIDEO- Să crești mare! Înghetață cu zmeură, pregătită în casă

Rețetă simplă și delicioasă de tacos

Alina Laufer: „Astăzi vom pregăti o rețetă de tacos.

Haideți să vedem de ce avem nevoie. În primul rând, avem nevoie de lipie, de carne tocată, ceapă, usturoi, puțină verdeață, pătrunjel, avem nevoie de condimente și normal sare, piper.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În primul rând, tăiem puțin ceapă și pentru că deja v-am obișnuit o să-mi iau acum un șervet de bucătărie pe care o să-l umezesc puțin. O să luăm ceapa și o așezăm peste carne.

Pasul următor: punem puțină verdeață, o să pun un ou, adăugăm și coriandru pisat. Acum o să încingem bine o tigaie. O să luăm acum lipiile și așezăm carnea în mijloc pe o singură parte, după care o așezăm în tigaie cu fața în jos.

Avem nevoie doar de puțin ulei. Durează foarte puțin până când carnea este gata. O să-i adăugăm și niște felii de cașcaval sau brânză topită.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si