Un fost consilier municipal din Hungerford, Marea Britanie, a avut „șocul vieții” când a primit o scrisoare de la Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP) prin care era informat că este mort.

Citește și: Dezvăluirile uimitoare ale unui deținut condamnat la moarte, despre un politician. Acestea au fost ultimele lui cuvinte

Mark Cusack, în vârstă de 48 de ani, susține că scrisoarea de rău augur de la autoritatea responsabilă de pensii l-a lăsat fără număr de asigurări naționale și fără nicio modalitate de a-și plăti taxele locale.

"Mortul" locuiește singur cu câinele său 

Bărbatul, care locuiește singur cu câinele său, Puggles, spune că inclusiv consiliul local a fost informat despre „decesul” lui, potrivit Daily Mail.

Ca reacție la scrisoarea bizară, Mark a fost nevoit să meargă la medicul de familie pentru a primi o adeverință care să confirme faptul că este, de fapt, în viață.

Citește și: Un miliardar a fost găsit mort în casa sa. De ce s-ar fi sinucis

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Chiar dacă a încercat să privească „partea amuzantă” a situației, bărbatul a raportat incidentul la biroul Action Fraud întrucât avusese anterior o problemă cu furtul de identitate.

Riscuri majore dacă ești declarat mort când ai nevoie de ajutor medical

El a declarat: „Situația actuală poate părea o farsă, dar are multe ramificații. Chiar nu mi-aș dori ca altcineva să se confrunte cu o situație în care este brusc „decedat”, în special nu cineva cu o afecțiune de sănătate sau care se află într-o situație vulnerabilă.”

„Din păcate, a îndrepta lucrurile nu e la fel de simplu ca și cum ai da un telefon sau ai scrie o scrisoare”, a precizat britanicul.

Citește și: Ce a descoperit o femeie într-o casă scoasă la vânzare după moartea proprietarei. "Am încremenit când am deschis cutiile secrete"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

După ce a luat legătura cu medicul său, acesta i-a eliberat o adeverință în care afirmă: „ Vă scriu în calitate de medic de familie al domnului menționat mai sus. Pot confirma că m-am întâlnit cu el astăzi, în persoană, și că este în viață”.

Referindu-se la scrisoarea ciudată primită, medicul bărbatului a glumit și i-a spus că ar trebui să se gândească să încaseze orice asigurare de viață pe care ar putea-o avea.

Un purtător de cuvânt al DWP a declarat că nu este în măsură să ofere un comentariu privind scrisoarea primită de Mark Cusack, deoarece o verificare relevantă a faptelor nu a avut loc de către mass-media și nu i s-au oferit „informațiile necesare pentru a analiza ce s-a întâmplat”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si