În acest ghid, vom explora câteva aspecte importante care trebuie luate în considerare atunci când alegi mobilierul pentru locuința ta. De la dimensiunea camerei și stilul de design, la funcționalitate și buget, vom acoperi totul pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește mobilierul pentru casa ta.

Dacă nu vrei să colinzi foarte multe magazine și preferi să alegi totul dintr-un singur loc, Familio este soluția potrivită pentru tine.

Aici găsești la un click distanță de la mese living, până la etajere si soluții pentru decorare. Însă înainte de a-ți transforma casa într-un spațiu de vis și confortabil, iată ce etape să parcurgi.

Citește și: Cum să alegi o canapea pentru un spațiu mic

Ia toate măsurătorile

Chiar dacă ai casa goală, nu intra în panică și nu da iama în primul magazin, în căutare de mobilier sau accesorii. Da, poate ai nevoie de o canapea sau covoare living, dar dacă alegi impulsiv fără să gândești în ansamblu, va trebui să-ți construiești întreg decorul după acel model. Și s-ar putea să nu funcționeze pentru orice încăpere iar aspectul final să fie neplăcut. în magazinul online Familio vei găsi o selecție impresionantă de idei de amenajare, de la cele moderne și minimaliste la cele rustice și tradiționale.

Decorează potrivit stilul tău de viață

Aceasta este partea dificilă și nu există răspunsuri corecte sau greșite. O persoană care adoră să citească mult și adoră mirosul cărților noi va avea nevoie de etajere perete, comparativ cu o persoană care este adepta tehnologiei, preferă să citească așadar în format electronic și caută să aibă un spațiu cât mai minimalist. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Gândește-te ce vei face în spațiul pe care urmează să îl amenajezi, câți oameni locuiesc acolo, dacă sunt copii sau nu și alte detalii. Decorarea unei case pentru cineva care găzduiește în mod regulat cine sau petreceri ar trebui să fie diferită de o casă a cărei locatari servesc masa la restaurant în fiecare seară. Persoanele sociabile care primesc invitați frecvent ar trebui să aibă un living diferit de cei care visează doar să se relaxeze în fața televizorului.

Caută idei și reține ce îți place

Caută în cărți, reviste și alte resurse online idei care puse cap la cap îți pot defini stilul personal. Sau poate vrei doar să adaugi mici modificări designului actual, iar în cazul acesta micile trucuri pot face diferența. De exemplu cu ajutorul unui covor ales cu gust, poți adăuga căldură și textură în cameră, creând un spațiu primitor și atrăgător. Familio oferă o gamă diversificată de covoare, de la cele cu modele geometrice moderne la cele cu motive tradiționale. Astfel poți pune cap la cap diferite tipuri de accesorii pentru a crea o idee potrivită stilului tău.

Familio are în centru preocuparea de a aduce frumusețea și confortul în casele clienților. Cu o gamă diversă de mobilier și accesorii, te ajută să-ți transformi casa într-un spațiu care reflectă cu adevărat cine ești. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"- radioimpuls.ro

Citește și: 7 sfaturi despre cum să-ți pregătești casa pentru vânzare, potrivit experților în decorare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si